Reference

<<< Atelje-Dobrovoljc.si >>>

2015

Studio "Atelje Dobrovoljc" z kreatorko Natašo Dobrovoljc, ki ročna izdela vse svoje unikatne izdelke. Tukaj lahko najdemo od edinstvenih majic, tunik, kril, igrače Punčke pa vse do ustvarjalnega ročno izdelanega nakita iz polimerne gline.

V spletnem studiu "JEJUJA" ustvarjamo strani. Nazadnje izdelan originalna internetna trgovina, ki temelji CMS OpenCart, po naročilu "Atelje Dobrovoljc" kreatorke unikatnih izdelkov Nataše Dobrovoljc. Glavna stran je izraz kreativnih informacijskih blokov, ki delujejo kot povezave do kategorij različnih artiklov. Stran je narejena v dveh jezikih; Angleščina in Slovenščina. Pri čemer je Angleščina nastavljen kot primerni jezik, saj po besedah Nataše Dobrovoljc, želi prodreti na tuje trge.

Stran je funkcionalna na podlagi sistema OpenCart. Na strani izdelka obstaja možnost, da si ogledate več slik izdelkov, izberite količino, izberite želeno velikost. Ta izdelek lahko dodate na listo želja ali pa direktno v voziček. Sistem je tako izdelan da automatsko odšteva zalogo, odšteva jo tudi po velikosti (M, L, XL). Vsak izdelek je je tudi označen z težo. Tako si prihranimo veliko časa pri pakiranju, ter plačevanju poštnin. Poštnina je avtomatično vračunana v težo nakupa (na blagajni vidimo izračun). V sistemu so tudi različne poštnine glede na težo za različne države, kar nam prihrano obilico časa. Vse skupaj lahko na koncu plačamo z paypal računom oz. z kreditno/ debitno kartico, katere paypal omogoča.Povezava atelje-dobrovoljc

More projects

Kontaktirajte nas

Naslov: Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 646 343
Email: info@jejuja.si

Iščemo nove projekte in sodelovanja

Kontaktirajte nas

Pridruži se nam

 

© 2012-2018 Web-development branch JEJUJA d.o.o.