ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kadilci Pozor !

18 Marec 2014Kot je naznanjeno na uradni spletni strani (http://www.supersmokerbluetooth.co.uk/) , Supersmoker Bluetooth je nova verzija elektronske cigarete, kater lahko povežete s svojim pametnim mobilnikom. Ima kar precej uporabnih funkcij kot na primer: Če vas kdo kliče, preprosto pritisnete srednji gumb na e-cigareti, ter se pogovarjate kar preko nje.

Poleg tega da se lahko javljate brez uporabe vašega mobilnika, si lahko predvajate muziko. Temu sta namenjeno ostala dva gumba, s katerima spreminjate jakost zvoka. Če pri tem zadržite spodnji gumb, s tem zamenjate predvajano pesem na naslednjo shranjeno na vašem pametnem telefonu.

Seveda, pomanjkljivost  Supersmoker Bluetooth je to, da vašo predvajano muziko slišijo vsi. Ker pa tudi vtičnika za slušalke ni, bodo lahko ljudje okoli vas slišali tudi vsak klic. To je isto kot, da bi klicali z vašega mobilenga telefona in imeli klic nastavljen na zvočnik.

Supersmoker Bluetooth je združljiva z IOS in Android mobilniki in tablicami. Muziko lahko na vaši e-cigareti predvajate z vašega mobilnika, lahko se pa povežete tudi z youtubom ali spotify-em. Glede na uradno stran, naprava trenutno stane okoli 80€ in je na voljo v 5 različnih barvah, črni, beli, rumeni, modri in pink. Vsak naročnik si lahko tudi zbere okus tobaka in sicer med  mentolom, čokolado, jagodo, jabolko in kavo.

Kontaktirajte nas

Naslov: Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 646 343
Email: info@jejuja.si

Iščemo nove projekte in sodelovanja

Kontaktirajte nas

Pridruži se nam

 

© 2012-2021 Web-development branch JEJUJA d.o.o.