ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Vedenjski predlogi, da ne postanete ''Glasshole''

7 Marec 2014

Google je izdal vedenjske predloge za Googleglass imetnike. Kljub temu so v baru v San Franciscu izbruhnil prepir. Čeprav Googlova ''očala'' še niso popularna v Evropi, vam predstavljamo še nekaj strožjih, dodatnih pravil, da ne izpadete kot ''bedak''. Naj še omenim, da je treba Google precej pohvaliti za besedo '' Glasshole''.

 

KO UPORABLJATE GOOGLE GLASS V BARU, PLAČAJTE VSEM PIJAČO.

Sedaj to si mogoče predstavljate zelo ekstremno, ampak če si lahko privoščite ''očala'' za $1500, vam tudi ne bo odveč zapraviti nekaj 100 € za pijačo. Tudi ljudje v baru imajo svoj ego in če jim pokažete malo spoštovanja, vam bodo tudi oni pustili vaš manevrski prostor. Že čez nekaj minut bodo hoteli preizkusiti vašo napravo, in vi jim to pustite. Tako bodo tudi oni lahko vas posneli, kar pomeni da potem tudi njih ne bo motilo, ko boste snemali vi. Skupaj boste ustvarjali zgodovino in mogoče dobili tudi nova poznanstva.

 

OBLCITE ''I AM A GLASSHOLE'' MAJCO.

En zelo dober način kako odpraviti kritike je, da se z njimi strinjaš še predenj tej kaj spregovorijo. Ljudje okoli vas, vam tako  naklonijo več spoštovanja, kot bi sicer. Mogoče vas bo kdo iz sočustvovanja celo povabil na kavo.

 

NIKOLI NE UPORABLJAJTE ''GOOGLE GLASS'' NA PRVEM ZMENKU.

Vem da bi radi naredili vtis, ampak izkušnje so pokazale, da so ljudje že tako ali drugače živčni na prvih zmenkih in namesto da bi se pokazali v pravi luči vas lahko imajo za čudaka, zalezovalca, preverzneža ali za obsedenega.

 

NIKOLI VEČ, NITI NA NASLEDNJIH ZMENKIN NE NOSITE ''GOOGLE GLASS''.

Če mislite da ga boste z ''očali'' presenetili ali impresionirali, ste v zmoti. Vaš partner bo nenehno mislil, katera slika je v vaših ''očalih'' in ali med zmenkom brskate po spletu, Facebooku, ali gledate nogometno tekmo. Sedaj pa pomislite kako bi izgledalo če bi vaš izbranec nosi Google glass, kako bi se vi počutili ? Take zveze ne peljejo nikamor!

Kontaktirajte nas

Naslov: Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 646 343
Email: info@jejuja.si

Iščemo nove projekte in sodelovanja

Kontaktirajte nas

Pridruži se nam

 

© 2012-2021 Web-development branch JEJUJA d.o.o.