ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Promocija videa z Youtubom

3 Januar 2014

Optimizacija YouTube je eden izmed najbolj učinkovitih metod za promocijo spletnih strani, katera vam lahko ustavri veliko obiskov in posledično več prometa. Da bi  ustrezno promovirali video na YouTubu , ga je treba pravilno optimizirati.

Nasveti za video promocijo na YouTubu:

Potrebno je ustvariti video, ki vsebuje semantično jedro : ključne besede , naslov, opis in video imenom .

Osredotočite se na 10 ključnih besed, kar bi bilo optimalno za vaš video.


Naslov mora biti kratek in jedrnat, tako da boste morali uporabiti  besedne zveze, ki jasno prikaže bistvo vašega videa.
Opis YouTube video posnetkov ne sme biti prevelika , vendar hkrati detajlna. Ne pozabite uporabiti ključnih besed.
Ker Youtube video pretvori število v povezave v linke, najboljši način promocije z YouTube je, da zapolnite časovni posnetek. Določite tudi čas in pustite sporočilo.
Zdnje objavljeni videi so avtomatsko postavljni na prva mesta iskanja, vendar ne za dolgo. Zato morate ustvariti čim bolj uspešen in učinkovito video na YouTubu, tako da ta obdrži svoj položaj na najbolj iskanih videih.

Promocija videa po objavi:

Bodite "socialni " in odprti . Obvestite svoje prijatelje na družabnih omrežjih o dodanem videu na YouTubu.
Pustite povezavo do video na osebnih strani v družbenih omrežjih, uradni spletni strani vaše organizacije, ter drugih spletnih straneh in forumih .
Poskušajte dobiti čim več komentarjev na vaš video. Video " Brez komentarja " - ne koristi video promociji . Če ne gre drugače vprašajte prijatelje in znance če vam lahko komentirajo video na YouTubu.
Z upoštevanjem vseh teh pravil, ter še naprej spodbujajte in ohranjajte svoj ​​položaj na YouTubu z video posnetki, in vaš uspeh je zagotovljen!

Kontaktirajte nas

Naslov: Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 646 343
Email: info@jejuja.si

Iščemo nove projekte in sodelovanja

Kontaktirajte nas

Pridruži se nam

 

© 2012-2021 Web-development branch JEJUJA d.o.o.