Nescafe kava z vgrajeno 3D natisnjeno budilko

17 Maj 2014V upanju za izboljšanje svojega ugleda, se je ponudnik instant kave Nescafe obrnil na eno izmed najbolj vročih trendov najnovejše tehnologije -3D tiskanja. Omejena serija, samo 200 kozarcev, namenjenih za prodajajo po vsem svetu, bo vsebovala odštekano funkcijo- 3D natisnjen pokrov z vgrajeno budilko.

Ustvaril ga je NotLabs –kreativen oddelek NotCot - v sodelovanju z Publicis Mexico. Poseben 3D pokrov natisnjen  zunaj in znotraj – zunanja stran v dveh oblikah izdelana pri Shapeways, ter notranja stran izdelana pri NotLabs na svojih Makerbot 3D tiskalnikih – Celotna stvar deluje na platformi Arduino.

Na spodnji strani pokrova je zaslon OLED z krmilno palico, tako da lahko uporabniki sami nastavijo budilko.

Ob nastavljenem  času, vas budilka zbudi  z enim od sedmih vgrajenih nežnih zvokov, kot so zvoki ptice, skupaj s svetlimi vzorci, ki jih družba opisuje kot " znanstveno dokazano " da so spodbudni.

Za vse tiste, ki pa radi še malo poležite, vas čaka razočaranje! Žal gumba za dremež ni. Budilko lahko izklopite le tako, da pokrov z budilko odprete, ter si tako privoščite prvo kavo zjutraj.Kontaktirajte nas

Naslov: Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 646 343
Email: info@jejuja.si

Iščemo nove projekte in sodelovanja

Kontaktirajte nas

Pridruži se nam

 

© 2012-2018 Web-development branch JEJUJA d.o.o.