Kako lahko s spletno stranjo povečam prepoznavnost

2 April 2014Vsak nosilec podjetja naj bi bil popolnoma seznanjen s konceptom, da je prepoznavnost zelo pomembna, ne glede na to, kako dober in uporaben je vaš produkt. Vse skupaj ni vredno nič, če vaši kupci niso seznanjeni z vašim produktom. Dobra strategija je nuja, da lahko uspete.

Internet se je v tem primeru izkazal kot zelo uporabno orodje za trženje vaših produktov oziroma storitev. Vendar pa se pri tem moramo zavedati, da le ta ni čarobna paličica, katera nam bo prinesla ''slavo in denar''. Vsekakor morate znati ravnati z njim, ter ga maksimalno izkoristiti.

To da imate spletno stran ni dovolj.  Vaše podjetje morate narediti prepoznavno,  ter narediti vtis na ljudi. Na vaši spletni strani si lahko ogledajo vaše storitve, zgodovino, cene itd. Ampak kako privabiti stranke na spletno stran, je popolnoma druga zgodba.

Uporabite lahko vrsto tehnik za umestitev v višji rank v iskalnih nizih, ampak trenutno najbolj uporabna in zaprisežena je ta, da svojo spletno stran vpišete v različne spletne imenike. To so strani ki zbirajo domene različnih podjetji in jih vpišejo v svoj imenik, poleg tega lahko zraven svoje domene še vpišete lastnost vašega podjetja ter kontakt. Imeniki so tudi prilagojeni tudi za uporabnike, saj lahko po kategorijah brskajo med različnimi podjetji, ter vas tako lažje najdejo.

Seveda niti dve spletni strani niso enaki. Nekatere vam bolje prikažejo informacije kot druge, seveda je tudi odvisno od vašega problema, zanimanja. Zato je ključno, da se osredotočite na tiste, za katere ste zagotovi, da lahko spodbudijo rast vašemu podjetju. Ravno takega mišljenja so tudi vaši potencialne stranke, zato so moramo vprašati: ali moja spletna stran res prikazuje to kar stranke iščejo? In potem tudi ustrezno ukrepati.

Kakorkoli že, vedno poskusite ostati v stiku z modernimi trendi in tehnologijo. Samo tako boste lahko izkoristili vaš potencial in se popolnoma izpostavili. Na trgu obstaja veliko pripomočkov in orodji, s katerimi si lahko pomagate za večjo izpostavljenost in prepoznavnost, večina tudi zastonj. Ampak vse je pa na koncu odvisno od vas samih. V vaši rokah leži moč, da izkoristite te priložnosti in ustvarite močan marketinški program.

Kontaktirajte nas

Naslov: Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 646 343
Email: info@jejuja.si

Iščemo nove projekte in sodelovanja

Kontaktirajte nas

Pridruži se nam

 

© 2012-2018 Web-development branch JEJUJA d.o.o.