ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Izdelava spletnih strani

23 Marec 2014Lahko vam izdelamo vam kakovostno spletno stran v MODx ali  WordPress. Izberete si gal lahko sami ali pa vam mi predlagamo, glede na to, čemu bo vaša spletna stran namenjena.WordPress

WordPress je orodje CMS (Content Management System), s katerim lahko urejate vso vsebino a vaši spletni strani. Tako bo vaš tekst, slike, videi, ter novice vedno urejene in posodobljene. Seveda lahko s tem orodjem lahko dodajate tudi nove strani z določenimi modeli (template), ter tudi te urejate. WordPress je kot nalašč za primeren za bolge, strani z novicami, e-vizitke, ter ostale preproste spletne strani. Enostaven sistem z enostavno uporabo. CMS WordPress je predvsem za tiste, ki želijo izraziti svoje misli v elektronski obliki, ter prisluhniti komentarjem drugih podobne ali nasprotno mislečih ljudi.

WordPress ima številne predloge in plugins-e, ki se stalno razvijajo, med katerimi boste zagotovo našli kaj zanimivega po vaši meri.

Naš spletni studio JEJUJA lahko za vas izdela spletno stran z urejevalnikom WordPress. Da, svojo WordPress spletno starn lahko naročite preko obrazca za povratne informacije ali pa po telefonu. 

MODx

Je priročen profesionalni sistem za upravljanje vsebin (CMS), ki vam omogoča, da upravljate celotno prepoznavnost podjetja na enem mestu. MODx je mogoče enostavno prilagoditi za potrebe vašega posla. Ustvarite spletne strani, ki bodo optimalno ustrezala vašim zahtevam.

Zahvla MODx-u gre za enostavnejšo optimizacijo spletne strani z več različnimi funkcijami, ter posledično večja možnost za uspeh v prenatrpanih trgih.

JEJUJA vam predlaga postavitev spletne strani na MODx. Za naročilo svoje spletne strani ali trgovine v urejevalniku MODx izpolnite obrazec za povratne informacije ali nas pokličite na telefonsko številko 01 777 424301 777 4243. Zagotovite si svojo stran še danes.

Kontaktirajte nas

Naslov: Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 646 343
Email: info@jejuja.si

Iščemo nove projekte in sodelovanja

Kontaktirajte nas

Pridruži se nam

 

© 2012-2021 Web-development branch JEJUJA d.o.o.