ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kolika stane izdelava spletne strani?

11 Februar 2014

Gradnja spletne strani je zelo drag proces, vendar je hkratu pomemben vidik poslovanja. Pri tem veliko lastnikov spletnih virov poskusijo prihraniti pri nekaterih prodrobnosti- navadno pri designu. Kar je ključna napaka.

Če bi radi naročili design za spletno stran ali kateri koli drugi spletni vir, bi morali biti vodeni s konceptom " design spletnih strani ".

Namen spletnega oblikovanja:

Glavna lastnost spletnega designa je unikatnost, ki bo imela svoje posebnosti in poudarjeno individualnost. Oblikovalci poskušajo ustvariti svetlejšo in kreativno ogrodje , ki se bo usklajuje popolnoma z uporabnišikm vmesnikom .

Kako profesionalno in učinkovito bo spletna stran zasnovana je odvisen od vsake stranke posebej, njenih želj in specifikacij. V zvezi s prej omenjenim je tudi cena spletne strani, katero so jo izdelali specialisti dosti višja od tiste ki jo naredijo freelancerji. 

Učinkovit spletni desgin:

Spletna stran z visoko kakovostno izdelavo je seveda visok stroški, vendar izpolnjuje vse zahteve do učinkovitega poslovanja. Značilnosti ki oblikujejo spletno stran so: lepa glava in noga , dodatne ilustracije , vključno z flash animacijami. Samo tako bo vaša spletna stran privabila kupce in jih tudi obdržala.

Če lastnik spletne strani izbere najbolj preprost in skromen dizajn, ta potemtakem nima nobene identitete .

Edinstven razvoj blagovne znamke pomaga da izstopate, med drugim pa boste tudi točka zanimanja med vašimi konkurenti!

Kontaktirajte nas

Naslov: Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)41 646 343
Email: info@jejuja.si

Iščemo nove projekte in sodelovanja

Kontaktirajte nas

Pridruži se nam

 

© 2012-2021 Web-development branch JEJUJA d.o.o.